Dank-jewel

VIp Ceremonie

op afspraak

 

een diepe innerlijke reis helemaal op jou afgestemd

Ervaar de kracht van een privé ceremonie, helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. In een veilige en heilige ruimte begeleiden wij je op een diepe innerlijke reis, waar je alle aspecten van jezelf kunt zien en omarmen als waardevolle geschenken.

Of je nu samen met je partner wilt genieten van deze bijzondere ervaring, of een intieme groep wilt vormen met vriendinnen, vrijgezellen of familie, een VIP ceremonie biedt de ideale setting. De privacy en exclusiviteit scheppen een veilige, open sfeer voor diepgaande emotionele en spirituele doorbraken.

Wij, Monique en Ingrid, allebei ervaren facilitators begeleiden de ceremonie en creëren een veilige bedding voor jouw proces.

We zijn gespecialiseerd in zelfliefde, vrouwelijke energie en zachtheid. Met onze expertise helpen we je om een diepe verbinding met jezelf en je innerlijke kracht te ontdekken.

We stemmen ons volledig af op jouw energetische systeem en zorgen voor de juiste muziek om je reis te ondersteunen. Dit intuïtieve proces opent de deur naar innerlijke transformatie.

Gun jezelf deze unieke ervaring en ontdek de kracht van gedeelde momenten. Laat je begeleiden naar een nieuwe dimensie van bewustzijn en verbinding.

dank-jewel holistisch coachen

DIVE INTO THE OCEAN OF LOVE

opties ceremonie

Personaliseer je VIP ceremonie volledig naar jouw wensen en creëer een onvergetelijke ervaring. Elke optie biedt een unieke kans om dieper in contact te komen met jezelf en anderen, en samen een onvergetelijke ceremonie te creëren.

Wij zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap op deze prachtige reis.

sacred cacao

Sacred Cacao wordt al duizenden jaren gebruikt om contact te maken met het goddelijke. In een ceremonie wordt cacao als heilig ervaren en gerespecteerd als plantmedicijn. Het is een krachtige katalysator voor heling, het helpt je naar binnen te reizen, patronen te onthullen, zelfliefde te cultiveren en je bewustzijn te vergroten. 

Het opent je hart, vergroot liefdevolle gevoelens en stelt je open voor emotionele verbindingen. Sacred Cacao biedt een mooie gelegenheid om samen met je partner aandachtig te zijn, naar elkaar te luisteren, zonder afleiding.

 

blue lotus

Thee van blauwe lotus heeft het vermogen om gevoelens van ontspanning en euforie te bevorderen en je kruin- en hartchakra te openen. Deze delicate en helende drank helpt je om dieper in contact te komen met je spirituele zelf en vergroot je vermogen om in het moment te leven, volledig aanwezig en verbonden.

 

cacaoBlISS

Dit prachtige medicijn, een bonbon met extra toevoegingen, kan nieuwe deuren openen en maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven. De hoofdbestanddelen zijn Ceremoniële Cacao, Caapi & kruiden om je hart te openen.

CacaoBliss helpt bij inzichten, ontwaken, het helen van het verleden of pijn in het heden en bij het ontwikkelen van meer zelfliefde. Effecten omvatten meestal visuele vervormingen, verbeterde kleuren, lichtheid of duizeligheid en krachtige emoties. Mensen melden ook vaak dat ze zich euforisch, spiritueel en opmerkzaam voelen. 

CacaoBliss geef je wat je nodig hebt. Het is een zeer persoonlijke ervaring.

Hieronder reacties van deelnemers wat het heeft gebracht:

  • Dichterbij mijzelf, in verbinding komen met mijn ware zijn
  • Ont-stressen, uit het hoofd, innerlijke rust
  • Hart openen
  • Inzicht in mijn zielsmissie
  • Stoppen met de dingen / relaties die mij niet langer dienen
  • Lekkerder in mijn vel
  • In vrede met het verleden, trauma’s geheeld, meer begrip & acceptatie voor het leven. 
review cacao ceremonie

verbinding

“Nadat ikzelf een cacao ceremonie heb gedaan, besloot ik om mijn zus te verrassen met een Blauwe Lotus Thee ceremonie. Om weer echt te verbinden… we waren elkaar een beetje uit het oog verloren door de hectiek van het leven. De blauwe lotus thee ceremonie was werkelijk onvergetelijk.

De betoverende sfeer in de ruimte voelde als een reis naar diepere lagen van verbinding en begrip. Deze ceremonie was een waar geschenk aan onszelf, een prachtige kans om samen te genieten en te vertragen.”

Sophie

veiligheid boven alles

Bij ons staat veiligheid altijd voorop. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact voorafgaand aan elke VIP ceremonie. Dit stelt ons in staat om niet alleen het tijdstip van de ceremonie zorgvuldig af te stemmen, maar ook om de reden en de speciale wensen rondom de ceremonie volledig te begrijpen. 

Wij kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke en veilige VIP ceremonie te creëren. Druk op de oranjeknop, vul het formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

 

ontmoet het team

De VIP ceremonie wordt begeleid door Monique en Ingrid. Dankzij hun ruime ervaring in het gezamenlijk begeleiden van ceremonies, energetische release-sessies en transformatie weekenden, zijn zij perfect op elkaar ingespeeld.

Naast hun reguliere HBO-opleidingen zijn zij ook geschoold in diverse holistische en coaching-technieken. Ingrid heeft de opleiding Ceremonie begeleider, plantmedicijnen -, psilocybine -, proces- en traumabegeleiding met succes afgerond. 

Liefdevol en zacht helpt Monique mensen door blokkades. Ze is spaceholder en aanjager voor grootse diepgaande veranderingen.

Ze ziet je voorbij al je maskers. Haar begeleiding reikt verder dan woorden.

Met haar sprankelende creatiekracht en sensuele energie zet ze mensen onvoorwaardelijk in moeiteloze, zachte en geaarde kracht, waardoor ze in volle intensiteit mogen ontvangen wie ze in werkelijkheid zijn.

diepe connectie met je partner

Het samen beleven van een ceremonie biedt een unieke kans om de emotionele en spirituele connectie tussen jou en je partner te verdiepen. Dit is jullie moment om op een dieper niveau met elkaar in verbinding te komen.

Deze reis is niet alleen een gelegenheid voor persoonlijke groei, maar dient ook als voedingsbodem voor de groei van jullie relatie als geheel. Door deze intieme ervaring te delen, creëren jullie een veilige omgeving waar jullie authentiek kunnen zijn en je volledig kunnen openstellen voor elkaar.

Het delen van deze momenten biedt de ruimte om samen te reflecteren, te begrijpen en te waarderen wat jullie beiden nodig hebben. Het proces van reflectie helpt om elkaars behoeften beter te begrijpen en te waarderen.

Met de flexibiliteit om de ceremonie aan te passen aan jullie eigen tempo, wordt een comfortabele en zeer persoonlijke ervaring gecreëerd. 

Het is niet alleen een investering in het verdiepen van jullie liefde, maar ook in het gezamenlijk groeien en koesteren van de unieke connectie die jullie delen. Deze ceremonie is een prachtige manier om samen te groeien en de band tussen jullie te versterken.

ingrid
sacred ceremonie ruimte deventer

locatie

Ons historische pand gelegen op een fantastische plek midden in het centrum van Deventer, biedt een veilige bedding voor een prachtige intieme ceremonie.  

Je zult je direct omhuld voelen door de rijke geschiedenis en de rust en sereniteit die het pand uitstraalt. Onze ceremoniële ruimte is met veel zorg en aandacht ingericht, wij vinden het belangrijk dat je je meteen thuisvoelt. 

In overleg kan de VIP ceremonie ook op een andere locatie plaatsvinden.

ervaringen van deelnemers

Vanuit zelfliefde

vond ik de kracht

om hem te ontmoeten.

Suus

Het gaat niet om man of vrouw zijn,

het gaat om mens zijn.

Marc

Make your inbox happy 

Download gratis 15 vragen om te ontdekken wie je bent en ontvang inspiratie in je mailbox.