dank-jewel

individueel traject scheiding

 

Een scheiding is zoveel meer dan een papieren afhandeling.

Diegene waar je je hart aan hebt gegeven, je grote liefde, moet je anders leren vasthouden.

Een nieuwe vorm, een transformatie. Dat vraagt om liefdevolle aandacht.

Boek een afspraak

scheiden doet leiden

Zowel de mooie als de pijnlijke, rauwe momenten geven vaak een markering in het leven. 

Vooral bij een scheiding kan dat enorm complex voelen. 

Van het samen beleven van de mooiste dag van je leven naar de diepe pijn van scheiden… 

Wij helpen je om dit een plek te geven, een nieuwe verbinding.

Zowel fysiek met onze speciale dank-jewels, als energetisch door middel van release-sessies, rituelen en ceremonies.

ingrid
ingrids journey

heel mijn leven dankbaar

Onvoorwaardelijk geven, zonder wisselgeld of back-up, dat is voor mij pure liefde. Ondanks de wonden, van hem en mij, kon ik de onvoorwaardelijkheid voelen. Zijn pijn en de mijne… samen de diepte doorgronden.

De diepe liefde, voorbij woorden, de energetische verbintenis door tijd en ruimte heen. Dat is wat ik heb ervaren, gedurende de relatie maar zeker ook gedurende de scheiding. Toen mijn liefste mij verliet kwam het inzicht en verlangen om mijzelf energetisch van hem te scheiden. Om mijzelf helemaal terug te halen en hem met liefde te laten gaan. 

“Ik laat je met liefde en waardering gaan, opdat wij altijd zielsverwanten blijven.”

Samen met Monique en Kim heb ik rituelen uitgevoerd, geheeld en van mijn trouwjurk een prachtig dank-jewel gemaakt. Ik voel de dankbaarheid voor het proces en geef dit graag door aan de wereld. 

Alles is energie. Take care of yourself!

“In 3 woorden: Stilte, rust, ontspannen. En ik mag loslaten wat mij niet meer dient. Dank je wel!”

liefdevol loslaten

“Na een echtscheiding gebeurt er niets, geen afscheid, geen rouwkaarten. Het heersende beeld is: aan een overlijden kun je niets doen, maar een echtscheiding heb je zelf bewerkstelligd. De samenleving laat dit verdriet niet toe. ” [Manu Keirse]

Eén van de lastigste aspecten van het scheiden is dat het einde niet zo definitief is als bij overlijden. Diegene waar je ooit je hart aan hebt gegeven, waar je mooie avonturen mee hebt beleefd, leeft het leven zonder jou. 

Dit vraagt om een nieuwe vorm van verbinding en herstel-werk; bewust en spiritueel. Het is belangrijk elkaar energetisch los te laten, erkenning te geven aan de mooie tijd en de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen aandeel voor wat er is misgegaan.

Het vraagt om voor jezelf te kiezen; voor een nieuw evenwicht en een diep gevoel van zelfliefde.

spiritueel scheiden

“Het energetisch loskoppelen heeft echt wonderen verricht.

dankbaar voor het leven

Om te voorkomen dat jullie de pijn blijven meedragen na een scheiding is het belangrijk om de relatie op een respectvolle manier af te sluiten.

het spijt me

ik dank je

ik vergeef je

 

the world needs love

individueel traject

Scheiden is enorm complex, meestal gaat er een intense periode aan vooraf, vervolgens de feitelijke scheiding en dan de hele nasleep. Dit vraagt om herstel-werk. Hiervoor hebben wij een uniek concept ontwikkeld, wij maken -in co-creatie met jou – een persoonlijk dank-jewel van je trouwjurk of van één van onze mooie luxe stoffen.

Een dank-jewel is een mooie stoffen box waarmee je de periode van samenzijn waardig afsluit. Monique, afgestudeerd aan de modevakschool, maakt jouw persoonlijke dank-jewel in ons atelier. Stap voor stap geven we vervolgens samen met jou inhoud aan je dank-jewel.

Dit is een intens, intiem en persoonlijk proces. Naast het fysiek inrichten van het dank-jewel is het energetische deel minstens zo belangrijk. Onze methodiek bestaat uit een combinatie van persoonlijke coaching, rituelen en energetische release sessies waarbij de volgende thema’s leidraad zijn;

  • Liefdevol loslaten
  • Anders leren vasthouden
  • Heel je leven dankbaar
  • Omarm het nu 
  • Zelfliefde

Naast een prachtig persoonlijk dank-jewel werk je aan je persoonlijke herstel waardoor je weer verder kunt met je leven. Het individuele traject bestaat uit een uitgebreid kennismakingsgesprek, 6 persoonlijke sessies van 2,5 uur en een voor jou op maat gemaakte dank-jewel. De investering bedraagt €1650,00.

Ben jij klaar voor een grootste transformatie? Om te kiezen voor jezelf? Boek via onderstaande button een afspraak, dan nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

scheiding trouwjurk

ontmoet het dank-jewel team

Ingrid, Monique en Kim verwelkomen en begeleiden tijdens dit individuele traject. Al onze ervaringen komen samen in dit prachtige product. Naast onze ruime ervaring werkervaring in het bedrijfsleven zijn wij alle drie holistisch geschoold en kunnen wij met energie werken. Daarnaast hebben wij alle drie diepgaande life-events meegemaakt die onze kijk op het leven heeft veranderd. Het leven vindt NU plaats! 

Ingrid

Met haar sprankelende creatiekracht en sensuele energie zet ze mensen onvoorwaardelijk in moeiteloze, zachte en geaarde kracht, waardoor ze in volle intensiteit mogen ontvangen wie ze in werkelijkheid zijn. 

Kim

“Het leven vindt NU plaats, het is te kort om je te verstoppen in het verleden of de toekomst.”  Kim zet met haar krachtige energie mensen AAN en daagt je uit om te kiezen voor het leven. Helemaal, zonder reserves.

Monique

Liefdevol en zacht helpt Monique mensen door blokkades. Ze is spaceholder en aanjager voor grootse diepgaande veranderingen. 

Ze ziet je voorbij al je maskers en kan dit vastleggen in prachtige zielstekeningen.

Jullie gezamenlijke kracht als ook zachtheid was echt voelbaar…

Wat een fijne energie.

Esther

“Wat een mooi cadeau aan mijzelf. Een prachtige locatie, alles is tot in de puntjes geregeld.

Astrid

holistische scheiden

“Tijdens de ceremonie was ik lekker ontspannen. De dagen na de ceremonie ervoer ik pas de werking en de healing die heeft plaatsgevonden. Dat smaakt naar meer!”

Maarten

De dagen na de ceremonie voelde ik de healing die in mijn womb heeft plaatsgevonden. Zelfliefde, zachtheid en mijzelf helemaal omarmen…  Dit was mijn eerste stap, nu door naar de 4-handen healing <3

Anoniem

rouw is rauw