Spread the love

Heb je ooit een flinke crisis doorgemaakt, misschien wel in de vorm van een burn-out? Zo’n moeilijke periode kan een uitnodiging zijn om je creatieve kant te verkennen en te helen. Het heeft mij enorm geholpen.

Creativiteit is nu een essentieel onderdeel van mijn leven.

Het is niet slechts een hobby; het is eerder mijn levensader, een medicijn.

Creativiteit houdt je gezond, evenwichtig en heel. En ik geloof oprecht dat dit voor jou ook geldt. Creativiteit is geen luxe; het is fundamenteel en inherent aan jouw mens-zijn.

quote creativiteit maya angelou

ontdek je creatieve kern

In de kern ben je een creator: een schepper van je eigen bestaan. Alles wat zich in jouw leven manifesteert, komt voort uit jouw creatieve kern. Het is een krachtige bron die in jou aanwezig is, klaar om tot leven te worden gewekt.

de weg naar authentieke expressie

Maar hoe bereik je deze creatieve kern? Het vergt moed om je los te maken van de conditioneringen die je zijn opgelegd, vaak gebaseerd op angst en bedoeld om je te beschermen tegen afwijzing en pijn. Je bent geneigd je eigen creatieve impulsen af te wijzen, uit angst om niet goed genoeg te zijn of om te worden vergeleken met anderen. Maar juist door deze impulsen te omarmen en te volgen, kun je jouw authentieke zelf tot uiting brengen.

het belang van creatieve expressie

Creatieve expressie biedt een krachtig middel om deze connectie te maken. Het stelt je in staat om jouw innerlijke stem te laten spreken, vrij van belemmerende overtuigingen en twijfels. Of het nu gaat om schilderen, schrijven, muziek maken, dansen of welke vorm van creativiteit dan ook, het is de sleutel tot het bevrijden van jouw ware expressie.

de kracht van je creatieve potentieel

Wat zijn jouw oprechte verlangens? Durf je de roep van jouw creatieve kern te volgen? Het begint allemaal met het nemen van die eerste stap, met het toestaan van jezelf om te experimenteren en te verkennen, zonder oordeel of verwachtingen. Want in die momenten van authentieke expressie voel je je het meest levend en verbonden met jezelf en de wereld om je heen.

omarm je creatieve zelf

Dus, ik nodig je uit om jezelf toe te staan creatief te zijn.
 Ontdek de kracht van jouw creatieve potentieel en omarm het als jouw medicijn voor een vervuld en authentiek leven.

ONZE MISSIE

De missie van dank-jewel is om mensen te helpen het authentiek zelfbewustzijn en het niveau van ZIJN aan te boren. Dit is het niveau waarop echte transformatie plaatsvindt.

Authenticiteit ontstaat wanneer er geen kloof is tussen hoe je je voelt, hoe je denkt en hoe je handelt. Dit is mogelijk wanneer je je verankert in je authentieke zelf.

Wij helpen je graag je hart te openen en ja te zeggen tegen alle facetten van jezelf. 

Hiervoor hebben wij onder andere een online programma ontworpen “De Kunst van Bewustzijn”, gratis te volgen!

Neem snel een kijkje.

 

Heel je leven dankbaar.

Loop je vast?  

Wil je ondersteuning in dit proces? Wij helpen je graag. Boek een release-sessie of stuur een mail naar info@ dank-jewel.nl. 

Monique en Ingrid, creators van dank-jewel.nl
dank-jewel

heel je leven dankbaar

Make your inbox happy 

Download gratis 15 vragen om te ontdekken wie je bent en ontvang inspiratie in je mailbox.


Spread the love