Spread the love

het medicijn

uit de

Amazone

Rapé, ook wel bekend als Hapé [pronounced ha peh of ha-PAY], is een krachtig medicijn uit de Amazone in de vorm van een poeder.

Het wordt gemaakt van een combinatie van planten- en boomassen, vermengd met tabak.

Dit medicijn wordt via de neus ingeblazen en biedt een helende ervaring op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. 

Rapé het medicijn uit de amazone

 

wat is Rapé?

Rapé wordt al eeuwenlang gebruikt door inheemse stammen in de Amazone. Het poeder wordt gemaakt door het verbranden en fijnstampen van specifieke planten en boomsoorten, samen met tabak.
Dit proces vereist nauwgezetheid en ritueel respect.

Rapé wordt geëerd om de spirituele en helende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt in rituelen en ceremonies voor doeleinden.

effecten

Het inademen van Rapé resulteert in een intense fysieke reactie, waarbij de neusslijmvliezen worden geïrriteerd en het lichaam verschillende neurotransmitters vrijgeeft, waaronder dopamine en adrenaline.

Rapé kan zowel een stimulerend als een psychoactief effect hebben. Dit hangt volledig af van welke planten en ingrediënten er gebruikt worden om de rapé blend te maken.

De effecten variëren van persoon tot persoon; een verhoogde alertheid, helderheid of bijvoorbeeld een gevoel van verbondenheid met de natuurlijke wereld. Daarnaast kan Rapé een reinigend effect hebben, waarbij de gebruiker mogelijk overgeeft om emoties los te laten en stress te verminderen.

energetische aspecten

Hoewel de exacte energetische effecten van Rapé moeilijk te meten zijn, wordt het vaak gebruikt voor aardende en zuiverende doeleinden.

Er wordt aangegeven dat het kan helpen bij het loslaten van negatieve energieën, het reinigen van chakra’s en het herstellen van de balans in het lichaam. 

resumé

Rapé is een krachtig medicinaal middel met diepe wortels in de Amazone-cultuur. Het wordt gewaardeerd om zijn helende eigenschappen en wordt gebruikt voor een breed scala aan doeleinden; variërend van fysieke reiniging tot spirituele groei. Wij bieden de mogelijkheid om Rapé te gebruiken tijdens een VIP-ceremonie indien het dienend is voor het proces waar je in zit.
Bovenstaande informatie biedt een select overzicht van Rapé en zijn toepassingen.  Het is belangrijk om te onthouden dat persoonlijke ervaringen kunnen variëren, en het is altijd raadzaam om advies in te winnen voor je het gebruikt.

Wil je graag Rapé proberen tijdens een VIP ceremonie? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

dank-jewel

heel je leven dankbaar

Make your inbox happy 

Download gratis 15 vragen om te ontdekken wie je bent en ontvang inspiratie in je mailbox.


Spread the love